КМДА Київська міська державна адміністрація


21 грудня 2020

Автодорожники району виконали ремонт асфальтобетонного покриття по вул. Сеноманській, вул. Краківській та вул. Будівельників

Автодорожники району виконали ремонт асфальтобетонного покриття по вул. Сеноманській, вул. Краківській та вул. Будівельників

Минулого тижня співробітники Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» продовжували роботи з ремонту об'єктів вулично-дорожньої мережі району.

В період з 14 по 18 грудня автодорівцями району виконано роботи з поточного ремонту асфальтобетонного покриття проїзної частини по вул. Сеноманській.

Крім того здійснені роботи з поточного ремонту асфальтобетонного покриття тротуарів вздовж вул. Краківської та вул. Будівельників.

Щоденно працівниками підприємства виконуються роботи з прибирання вулично-дорожньої мережі Дніпровського району.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.