Головна  →  Новини  →  24 грудня 2020

В посиленому режимі тривають роботи з прибирання від снігу території району

В посиленому режимі тривають роботи з прибирання від снігу території району

Комунальні служби Дніпровського району в посиленому режимі прибирають територію району від снігу. З п'ятої годину ранку до робіт було залучено 612 комунальників та 49 одиниць снігоприбиральної спецтехніки.Триває обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту (наразі використано 273.1т посипкових матеріалів).

Комунальним підприємством «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» виконуються роботи з розчищення та обробки протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі, тротуарів та зупинок громадського транспорту.

Працівниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» проводяться роботи по очищенню від наслідків снігопаду підвідомчих територій: міждворових та міжквартальних проїздів, а також прибудинкових території району.

Тривають роботи з прибирання територій від снігу та накрижень в закладах освіти, охорони здоров'я та соціального захисту.

На балансових територіях Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району триває робота з прибиранню від снігу і накрижень доріжок, підходів до станцій метро та зупинок громадського транспорту. Доріжки посипаються протиожеледною сумішшю.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку