КМДА Київська міська державна адміністрація


28 грудня 2020

В бібліотеці гімназії №136 облаштували новий освітній Hub

В бібліотеці гімназії №136 облаштували новий освітній Hub

У гімназії №136, що знаходиться за адресою: вулиця Ентузіастів, 29/3, у ці передноворічні дні завершено реалізацію проекту «ОСВІТНІЙ HUB». Це оновлена бібліотека, яка є сучасною, комфортною та цікавою для учнів.

В бібліотеці освітнього закладу відремонтували приміщення, оновили інженерні мережі. Також придбано та встановлено нові меблі та обладнання.

«Важливою запорукою ефективного та цікавого освітнього процесу є створення закладу освіти, в якому хочеться вчитися, де здійснюється мотивація до навчання та розвитку, панує атмосфера взаємоповаги до учнів та вчителів. Новий освітній простір – чудовий шанс дати волю власній фантазії та створити освітнє середовище своєї мрії, в якому буде зручно і дітям, і вчителям,» - зазначають у гімназії.

Проект реалізовано за підтримки Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та районного управління освіти.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.