КМДА Київська міська державна адміністрація


20 січня 2021

Флешмоб до Дня Соборності України

Флешмоб до Дня Соборності України

22 січня українці відзначають загальнонаціональне свято - День Соборності України.  Цього дня 1919 року був проголошений Акт Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки.

Щорічно 22 січня у різних куточках України проводять акції «живих ланцюгів» Соборності. Дотримуючись діючих умов карантину, Освітній Центр Верховної Ради України оголошує Всеукраїнський онлайн-флешмоб до Дня Соборності України.

Умови участі у Всеукраїнському флешмобі:

  • Учасник має зробити фото себе з українською національною символікою, тримаючи руки в сторони (як зображено на картинці). На фото має бути 1 людина;
  • Надіслати фото на пошту [email protected] з зазначенням ПІП та вік учасника.

Дедлайн подачі: 21 січня о 12:00 годині.

«Вже 22 січня ми зможемо об’єднатися в онлайн-ланцюг Соборності. На офіційних сторінках у соціальній мережі Facebook Освітнього Центру Верховної Ради України та Верховної Ради України буде опублікований колаж до Дня Соборності України зі усіма учасниками, які виконають умови», - повідомляють організатори онлайн-флешмобу.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної порлітики за матерілами Освітнього Центру Верховної Ради України



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.