Головна  →  Новини  →  8 лютого 2021

З ночі 648 комунальників та 50 одиниць спецтехніки в поситленому режимі прибирають район від снігу

З ночі 648 комунальників та 50 одиниць спецтехніки в поситленому режимі прибирають район від снігу

З ночі комунальні служби в посиленому режимі очищують територію району від снігу. Перед початком опадів автодорожники району виконали превентивну обробку, у першу чергу, мостів, вулиць із бруківки, спусків, зупинок громадського транспорту та сходів.

Станом на 7:00 годину ранку до робіт з прибирання снігу було залучено 648 працівників комунальних підприємств та 50 одиниць снігоприбиральної спецтехніки. Продовжується обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту (наразі використано 212,5).

Міжквартальні та внутрішньоквартальні проїзди, а також прибудинкові території в посиленому режимі прибирають 485 співробітників Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва».

Районні озеленювачі виконують роботи з прибирання снігу у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до зупинок громадського транспорту та до станцій метрополітену.

Автодорожники Дніпровського району виконують роботи з розчищення та обробки протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі, тротуарів та зупинок громадського транспорту. З метою недопущення утворення ожеледиці та снiгових накатiв на дорогах Дніпровського району працюють 10 солерозкидувачів підприємства.

Крім того комунальники обробляють протиожеледними засобами території бюветних комплексів району.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку