КМДА Київська міська державна адміністрація


10 лютого 2021

Впродовж трьох діб комунальні служби в посиленому режимі прибирають район від снігу

Впродовж трьох діб комунальні служби в посиленому режимі прибирають район від снігу

Впродовж останніх днів в столиці майже безперервно сніжить, а тому й районні комунальні служби безперервно працюють над ліквідацією наслідків негоди. Станом на 7:00 годину ранку до прибирання території району від снігу було залучено 664 комунальника та 61 одиниця спецтехніки. З метою запобігання утворення накрижень, вулично-дорожню мережу обробляють протиожеледними матеріалами. На даний момент використано 238,4 т посипкових матеріалів.

Впродовж ночi роботи тривали як на головних магістралях, вулицях, якими проходять маршрути руху громадського транспорту, штучних спорудах, так i на вулицях районного та місцевого значення. Для більш ефективної роботи вночі проводилось очищення дорожньої мережі колонами спецтехніки.

Міжквартальні проїзди та прибудинкову територію прибирають 486 співробітників Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва». Окрім того прибирають сніг та накриження на території бюветних комплексів району.

Малогабаритна спецтехніка та бригади з ручного прибирання продовжують роботи з зимового утримання тротуарів, зупинок і пішохідних зон, що знаходяться на балансі комунальних підприємств.

Зеленбудівці Дніпровського району виконують роботи з прибирання снігу в парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до громадських зупинок та до станцій метро.

В закладах соціальної сфери Дніпровського району також прибирають сніг та накриження.

Враховуючи посилення снігопаду, комунальні служби наполегливо звертаються до водіїв із проханням не залишати власнi автiвки обабiч вулиць та доріг, адже це створює значнi  перешкоди для роботи спецтехнiки та затримує оперативне прибирання снiгу.

Зазначимо, що в Дніпровському районі розпочато роботи з вивезення снігу.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.