Головна  →  Новини  →  10 лютого 2021

Спільними зусиллями долаємо наслідки снігопадів

Спільними зусиллями долаємо наслідки снігопадів

Третю добу поспіль щодня більше 600 працівників комунальних підприємств та 60 одиниць спецтехніки прибирають територію району від наслідків потужних снігопадів. Працівники закладів культури, освіти, сфери соціального захисту також розчищають прилеглі території від снігу.

З метою додаткового залучення людських ресурсів Дніпровська райдержадміністрація звернулась до Навчально-наукового інституту №2 підготовки слідчих та криміналістів Національної академії внутрішніх справ України щодо надання допомоги в прибиранні снігу на території району. Вчора 50 слухачів вищезазначеного інституту також долучилися до розчищення тротуарів,  зупинок громадського транспорту та підходів до них тощо.

На підставі попередження Українського гідрометеорологічного центру про небезпечні метеорологічні явища по місту Києву протягом 8-12 лютого 2021 року Дніпровська райдержадміністрація звернулась також  і до підприємств сфер промисловості, транспорту, науково-дослідних установ про організацію невідкладних робіт з прибирання снігу.

Особливу увагу було акцентовано на прибиранні ділянок до в’їздів, внутрішньої, прилеглої території до адміністративних будівель і виробничих приміщень, cходів, тротуарів, пішохідних доріжок, які прямують до зупинок громадського транспорту.

Враховуючи негоду, на крупних підприємствах окрім працівників із ручного прибирання.задіяні трактори зі снігоочисним обладнанням.

Впродовж трьох днів активно проводиться робота по ліквідації наслідків снігопаду на закріплених прилеглих територіях ПАТ «Укрпластик», філії «Дарницький вагоноремонтний завод» АТ «Укрзалізниця», ТОВ «Київміськвторресурси», ПрАТ «Київський завод експериментальних конструкцій», ПрАТ «Київський завод «Граніт», ТОВ «Біркрафт», ПрАТ «Фанплит», Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України, Інститут високомолекулярних сполук Національної академії України, ДП «Науково-дослідний інститут «Еластик» та інших.

В цілому на звернення відгукнулись 50 промислових підприємств та 11 наукових установ району, 12 торгівельних центрів, 7 ринків та торгівельних майданчиків, 14 транспортних підприємств.

За прогнозами, снігопад триватиме до суботи. Тож комунальні служби району продовжують працювати в посиленому режимі.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Відділ з питань цивільного захисту

 

Перейти до спискуВерсiя для друку