Головна  →  Новини  →  16 лютого 2021

Комунальні служби Дніпровського району столиці продовжують роботи з прибирання снігу

Комунальні служби Дніпровського району столиці продовжують роботи з прибирання снігу

Працівники комунальних служб Дніпровського району невпинно проводять комплексні роботи, прибираючи снігові замети з автошляхів й тротуарів, прибудинкових територій, зупинок громадського транспорту та підходів до закладів загального користування. Станом на 15:00 годину до робіт залучено 629 співробітників комунальних підприємств та 62 одииниці спецтехніки ( в т.ч. 10 одиниць малогабаритної техніки).

Бригади з ручного прибирання Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» у складі 48 автодорівців за підтримки 37 одиниць техніки розчищають від снігу вулично-дорожню мережу району.

Тривають роботи з розчищення покрівель житлових будинків від буруль. Крім того розпочато очищення покрівель від снігу.

Нагадаємо, за недотримання Правил благоустрою м. Києва на керівників підприємств, установ, організацій та громадян складається протокол про адміністративне порушення за ст. 152 КУпАП. За цією статтею передбачено накладення штрафу в розмірі від 340 до 1360 грн – на фізичних осіб, від 850 до 1700 грн – на юридичних осіб.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва», Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та Департаменту міського благоустрою КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку