Головна  →  Новини  →  23 лютого 2021

Комунальники продовжують роботи з обробки протиожеледними засобами вулично-дорожньої мережі району

Комунальники продовжують роботи з обробки протиожеледними засобами вулично-дорожньої мережі району

Щоб не допустити ожеледиці комунальні служби Дніпровського району продовжують роботу у посиленому режимі. З ночі автодорожники району обробляли дороги й тротуари протиожеледними засобами.

Комунальники обробляють зупинки громадського транспорту та підходи до них, дороги та тротуари, міжквартальні та внутрішньоквартальні проїзди, парки та сквери. До робіт залучено 631 комунальник та 53 одиниці спецтехніки. Наразі використано 24,5 т піщано-соляної суміші.

Окрім того працівники Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва»  продовжують розчищувати дахи від буруль та снігу. До робіт залучено альпіністів та автовишки.

Звертаємось до водіїв: не паркуйте авто біля місць проведення робіт та огороджених місць. Також пішоходів просимо бути обережними, звертати увагу на огородження та не підходити близько до місць, де проводять роботи, або огороджених ділянок.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва», Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку