Головна  →  Новини  →  9 березня 2021

Відбулись перші районні змагання з волейболу, художньої гімнастики та бойового мистецтва Комбат самозахист ІСО

Відбулись перші районні змагання з волейболу, художньої гімнастики та бойового мистецтва Комбат самозахист ІСО

У перші весняні вихідні відділом молоді та спорту Дніпровської РДА було проведено низку спортивних змагань. Зокрема, 6 березня у спортивному залі навчально-виховного комплексу №30 «ЕКОНАД» (вул. Березняківська, 30Б) пройшов Відкритий чемпіонат Дніпровського району м. Києва з волейболу серед дівчат 2005 року народження та молодші. Головний суддя змагань – Романенко Ігор Геннадійович, старший тренер викладач дитячо-юнацької спортивної школи №10 (ДЮСШ).

В гості до співорганізаторів чемпіонату – команди районної ДЮСШ №10 завітали ровесниці з міст Біла Церква, Буча та Канів. Спортсменки продемонстрували високу спортивну майстерність, волю до перемоги та красивий волейбол, який на жаль за умов карантину не змогли побачити вболівальники, але самі спортсменки залишились задоволені від участі у чемпіонаті та здобутого турнірного досвіду.

За результатами турніру призові місця розподілилися наступним чином:

  • І місце – ДВК «Вікторія» м. Канів;
  • ІІ місце – ДЮСШ №10 м. Київ;
  • ІІІ місце – ДЮСШ м. Біла Церква;
  • ІV місце – ДЮСШ м. Буча.

Цього ж дня у спортивному залі школи №308 (вул. Градинська, 6Б) проходив Відкритий чемпіонат Дніпровського району м. Києва з художньої гімнастики. Змагання організовані районним віділом молоді та спорту спільно з дитячо-юнацькою спортивною школою №21. Змагання приурочено відзначенню Міжнародного жіночого дня.

Юні спортсменки змагалися у відповідних вікових та спортивних категоріях, від початківців до майстрів спорту та своїми витонченими вправами продемонстрували красу і грацію цього виду спорту. В змаганнях взяли участь близько 250 спортсменок з 16 команд не лише Дніпровського, а й Деснянського, Оболонського та Печерського районів м. Києва, а також міст Біла Церква, Житомир та Каховка.

Головний суддя – Мельник Олександра Василівна, старший тренер-викладач ДЮСШ №21.

Переможці та призери були нагороджені медалями, дипломами та пам'тними сувенірами.

Серед чоловіків проходив Відкритий чемпіонат Дніпровського району м. Києва з бойового мистецтва Комбат самозахист ІСО. Змагання орагзовано відділом молоді та спорту Дніпровської райдержадміністрації спільно з Київський відділенням Всеукраїнської асоціації з бойового мистецтва Комбат самозахист ІСО. В командних змаганнях взяли участь понад 80 спортсменів-любителів.

В запеклих безкомпромісних поєдинках перемогу здобула команда з міста Коростишева Житомирської області, другими стали бійці Дніпровського району столиці, третє місце – команда Києво-Святошинського району Київської області.

Чемпіонати проводилися з метою популяризації здорового способу життя, активного відпочинку та підвищення майстерності спортсменів.

Змагання проходили з дотриманням вимог адаптивного карантину.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу молоді та спорту Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку