КМДА Київська міська державна адміністрація


12 березня 2021

Комунальні служби району оперативно розчищають балансові території від снігу

Комунальні служби району оперативно розчищають балансові території від снігу

Щойно почало сніжити, а комунальні служби Дніпровського району вже активно розпочали роботи з прибирання балансових територій від снігу. Озеленювачі району розчищують доріжки від снігу у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до зупинок громадського транспорту та до станцій метро.

Працівники Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району міста Києва» прибирають від снігу міжквартальні та внутрішьноквартальні проїзди, а також прибудинкові території району.

Автодорівці Дніпровського району першочергово обробляють підйоми, спуски, покриття з бруківки, мости й шляхопроводи: використовують рідкі хлориди, сіль та піщано-соляну суміш.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.