Головна  →  Новини  →  17 березня 2021

У закладах вищої освіти району пройшла низка інформаційно-просвітницьких заходів

У закладах вищої освіти району пройшла низка інформаційно-просвітницьких заходів

З початку березня пройшла низка інформаційно-просвітницьких заходів у закладах вищої освіти району. Ця робота проводиться у рамках угоди про співпрацю між відділом молоді та спорту Дніпровської райдержадміністрації з Київським міським центром сім'ї “Родинний дім”.

Зустрічі-презентації проводила консультант Міжнародного Благодійного фонду "Дар життя" Інна Рудзік. Так, 5 березня в Фаховому коледжі "Універсум" Київського університету імені Бориса Грінченка студентам першого курсу спеціальностей "Організація виробництва" та "Соціальний педагог» проведено лекцію-презентацію "Що потрібно знати молоді про стосунки?". 12 березня студенти першого курсу спеціальності "Соціальний педагог" не тільки прослухали  лекцію "Людське життя - найголовніше диво!", а й брали участь в обговоренні і складанні фотопазлу. За допомогою макетів та відеоматеріалів студенти дізнались про дивовижний процес розвитку дитини у лоні матері.

А 16 березня тільки для дівчат Київського державного коледжу туризму та готельного господарства проведена презентація "Підлітковий розвиток дівчини".

В подальшому заплановано продовження цієї роботи, наразі триває підготовка презентацій та лекцій за іншими цікавими та корисними для молоді темами.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матуріалами Відділу молоді та спорту Дніпровської райдержадміністрації

 

Перейти до спискуВерсiя для друку