КМДА Київська міська державна адміністрація


2 квітня 2021

Комунальники звітують про проведену роботу за тиждень

Комунальники звітують про проведену роботу за тиждень

Співробітники Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» щоденно виконують роботи з обслуговування житлового фонду, благоустрою та санітарного утримання прибудинкових територій району. За період з 26 березня по 01 квітня проведено поточний (дрібний ремонт) елементів 81 житлового будинку (ремонт дошок оголошення, декоративної огорожі, лав для відпочинку, елементів на дитячих та спортивних майданчиках, встановлення нових лав для відпочинку, обмежувачів руху, встановлення нової декоративної огорожі).

В 1016 житлових будинках забезпечувалась щоденна дезінфекція ліфтових кабін, сходових клітин та під’їздів (крім святкових і вихідних днів).

В 10 житлових будинках та їхніх прибудинкових  територіях проведено заходи з генерального прибирання (за адресами: просп. Шухевича, 24-А, бульв. Перова, 25-А,  Дарницький бульвар, 13,  Русанівський бульвар, 10,  вул. Курнатовського, 6-А, вул. Миколайчука, 13/1, вул. Чупринки, 2/8, вул. Бажова, 4, Харківське шосе, 5/1, вул. Алматинська, 111). Здійснювалось вологе прибирання в під’їздах будинків, миття вікон, прибирання допоміжних приміщень та прибудинкових територій, дрібний ремонт елементів благоустрою та інші роботи.

Також за тиждень комунальниками очищено 51 зливоприймач, 8 км внутрішньоквартальних проїздів від піскомету та іншого сміття, завезено 15 т піску на дитячі  майданчики, прибрано та вивезено 1 124 м³ опалого листя та корчів, завантажено в транспорт надавача послуг з вивезення великогабаритних відходів 1 365,80 м³ попередньо зібраних з прибудинкових територій таких відходів.

Підприємством вивезено близько 500 од. покинутих автопокришок. На виконання  пункту 5 Протоколу доручень  №22  від 29.03.21, напрацьованого під час наради з обговорення оперативних питань під головуванням першого  заступника голови КМДА М. Поворозника щодо забезпечення вивезення з територій обслуговування підприємства та утилізації покинутих автопокришок,  між комунальним підприємством та ТОВ «Укрбіоекологія» 31.03.2021 укладено договір №120  і розпочато вивезення.

Окрім цього здійснювались роботи по догляду за зеленими насадженнями на прибудинкових територіях 49  житлових будинках (видалення сухостою, омели та санітарної обрізки дерев, підстригання кущів, видалення порослі).

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за інформацією Комунального підприємства "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва"

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.