КМДА Київська міська державна адміністрація


5 квітня 2021

В районі стартував весняний місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану

В районі стартував весняний місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану

1 квітня в Дніпровському районі стартував весняний місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану. Проходитиме він у 2 етапи:  з 01 квітня по 01 травня та з 05 травня по 28 травня.

У рамках місячника заплановані заходи з ліквідації стихійних сміттєзвалищ, очищення зелених зон та схилів, очищення та впорядкування прибудинкових територій, розміщення антипаркувальних засобів в межах пішохідних зон та тротуарів (в т.ч. замість застарілих елементів), ремонт дитячих та спортивних майданчиків. Окремо, 17 квітня, у рамках проведення весняного місячника з благоустрою відбудеться День довкілля. Це сприятиме санітарному очищенню території району після зимового періоду експлуатації, відновленню благоустрою та озелененню території, підготовці об’єктів інфраструктури до проведення загальнодержавних і загальноміських заходів, підвищенню рівня екологічної культури.

Виконавцями заходів з проведення весняного місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану є Комунальні підприємства району («Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва», КП по утриманню зелених насаджень Дніпровського району), балансоутримувачі відповідних територій, ЖБК, ОСББ, інші підприємства, установи та організації, на утриманні яких знаходяться об’єкти житлового  та нежитлового фонду.

Зробимо Дніпровський район комфортним для життя!

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.