КМДА Київська міська державна адміністрація


7 квітня 2021

Комунальникам Дніпровського району вручили ордери на службове житло

Комунальникам Дніпровського району вручили ордери на службове житло

Сьогодні очільник Дніпровської райдержадміністрації Ігор Щербак вручив ордери на службові житлові площі працівникам комунальних служб району.

Службове житло отримали 6 співробітників Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та 2 працівника Комунального підприємства «Шляхо-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва».

«Ми працюємо над тим, аби поліпшити умови праці та соціальний захист для працівників комунальної сфери. Разом ми змінюємо наш район, щоб він став ще більш комфортним для кожного мешканця. Ще раз дякую вам за вашу нелегку та таку потрібну працю», – звернувся до присутніх Ігор Михайлович. Також, Ігор Щербак подарував комунальникам пам’ятні годинники.

Вручення службового житла відбулося згідно з розпорядженнями голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та приурочено відзначенню Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування.

Захід проходив з дотриманням санітарно-гігієнічних норм Міністерства охорони здоров'я України та згідно діючих обмежень карантинних обмежень.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу обліку, розподілу житлової площі та контролю за її використанням



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.