Головна  →  Новини  →  15 квітня 2021

Керівництво району тримає на особливому контролі проведення весняного місячника з благоустрою

Керівництво району тримає на особливому контролі проведення весняного місячника з благоустрою

Сьогодні очільник Дніпровського району Ігор Щербак взяв участь у виїзному комісійному обстежені балансових територій в рамках проведення весняного місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану району. До перевірки балансових територій житлово-експлуатаційних дільниць №№408, 411 долучилися: перший заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Віктор Сушінець, заступник голови РДА Павло Бабій, представники відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища, районного управління освіти та житлово-комунального господарства, а також керівники районних комунальних служб.

Члени комісії оглянули санітарний стан прибудинкових територій, під’їздів житлових будинків, а також територію освітніх закладів.

Наразі активно прибирають з дворів і вулиць району сміття та автомобільні шини. Відпрацьовані гумові колеса шкодять довкіллю, спотворюють естетичний вигляд столиці, а їхній токсичний пил є небезпечним для здоров’я.

Голова райдержадміністрації Ігор Щербак звернув особливу увагу на те, що при вивезені автомобільних покришок, необхідно встановлювати антипаркувальні стовпчики чи огорожу, в місцях де це необхідно.

Окремо відзначимо, що з початку весняного місячника з благоустрою з території Дніпровського району прибрано більше 4000 автомобільних шин.

Серед недоліків, виявлених під час комісійного обстеження – не подрібнене зрізане гілля, місцями не вивезене опале листя, не відремонтовані дитячі майданчики, необхідно провести демонтаж аварійних ігрових елементів, а також ремонтувати вхідні групи та козирки під’їдів.

На завершення зустрічі були дані відповідні протокольні доручення щодо ліквідації виявлених недоліків.

Наразі працівники комунальних підприємств Дніпровського району продовжують роботи з покращення благоустрою балансових територій: встановлюють огорожі та антипаркувальні стовпчики, прибирають великогабаритні відходи та стихійні сміттєзвалища, вивозять автопокришки та опале листя, ремонтують дитячі та ігрові майданчики, наводять лад в парках та скверах, вздовж вулично-дорожньої мережі району та зупинках громадського транспорту тощо.

Довідково.

Обстеження балансових території проводиться відповідно до розпорядження Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації від 31.03.2021 №235 «Про проведення весняного місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Дніпровського району міста Києва у 2021 році».

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку