КМДА Київська міська державна адміністрація


9 липня 2021

Тижневий звіт районних комунальників щодо обслуговування житлового фонду та санітарного прибирання прибудинкових територій

Тижневий звіт районних комунальників щодо обслуговування житлового фонду та санітарного прибирання прибудинкових територій

В період з 02 по 08 липня спеціалістами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» виконано поточний (дрібний) ремонт елементів 38 житлових будинків (ремонт дошок оголошення, декоративної огорожі, лав для відпочинку, елементів на дитячих та спортивних майданчиках; встановлено нові лави, обмежувачі руху, декоративну огорожу тощо).

В 1016 житлових будинках забезпечувалась щоденна дезінфекція ліфтових кабін, сходових клітин та під’їздів (крім вихідних та святкових днів). Оброблено 3843 під’їзди. За тиждень використано 779 л гіпохлориду.

В 10 житлових будинках та їхніх прибудинкових територіях проведено заходи з генерального прибирання. Здійснювалось вологе прибирання в під’їздах будинків, миття вікон, прибирання допоміжних приміщень та прибудинкових територій, дрібний ремонт елементів благоустрою та інші роботи. Впродовж тижня вказані роботи виконано за адресами: просп. Соборності, 14, вул. Червоноткацька, 22Б, Харківське шосе, 5/2, вул. Рогозівська, 1А, вул. Шумського, 4А, бульв. Перова, 2/1, просп. Шухевича, 24Б, вул. Р. Окіпної, 5Б, Дарницький бульвар, 1, вул. Райдужна, 2А.

Комунальники очистили 1650 м² внутрішньоквартальних проїздів від піскомету та іншого сміття. З прибудинкових територій комунальниками прибрано та вивезено 113 м³ будівельних та 119 м³ рослинних відходів. Завантажено в транспорт надавача послуг з вивезення великогабаритних відходів 1944,8 м³ попередньо зібраних з прибудинкових територій таких відходів.

Також проведено роботи по очищенню підвалу та горища в житловому будинку по вул. М. Кибальчича, 5А.

Впродовж тижня очистили 20 зливоприймачів та 100 м/п зливомереж (гідромонітором).

Окрім того здійснювались роботи по догляду за зеленими насадженнями на прибудинкових територіях 77 житлових будинків (видалення сухостою, омели та санітарної обрізки дерев, підстригання кущів, висадження кущів та квітів, видалення порослі).  На прибудинкові території завезено 71 т рослинного ґрунту та 5 т піску.

Наразі проводиться третій посіс трави, який здійснюється по мірі необхідності при досягненні висоти трав’яного покрову 15 см. Роботи з покосу трави продовжуються.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.