Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Голова Дніпровської райдержадміністрації здійснив інспектування районних закладів освіти

Опубліковано 02 серпня 2021 року о 15:11
фото

02 серпня голова Дніпровського району Ігор Щербак здійснив інспектування готовності освітніх закладів до нового навчального року.

З цією метою сьогодні завітали на житловий масив «Русанівка». І розпочали з візиту до  Русанівського ліцею м. Києва (бульв. Ігоря Шамо, 17А). В закладі виконано капітальний ремонт приміщень, відремонтовано вхідну групу (коридор) та мультифукнціональний зал (комбіноване приміщення: актова + спортивна зала). На сьогоднішній день ремонтні роботи повністю завершено.

В рамках реалізації проекту «Громадського бюджету» в Русанівському ліцеї встановлено нові елементи системи опалення (теплопункти). Крім того в навчальному закладі змонтовано систему погодного (кліматичного) регулювання. Минулого року біля закладу освіти облаштовано велопарковку.

В дошкільному навчальному закладі №452 (вул. Ентузіастів, 41/2) виконується капітальний ремонт харчоблоку. Проектом передбачено виконання ремонтних робіт приміщень кухні, овочерізки, складу зберігання продуктів. На даний час завершено демонтажні роботи та монтаж перегородок. Наразі виконуються роботи з монтажу інженерних мереж. В дитсадочку триває ремонт однієї з груп. В рамках виконання робіт буде відремонтовано буфетну, ігрову кімнату та роздягальню.  Роботи виконуються в рамках Програми соціального і економічного розвитку м. Києва на 2021 рік.

Крім того, частково замінено огорожу навчального закладу. Роботи виконано в рамках фінансування на поточний ремонт закладів освіти.

Завершується капітальний ремонт 2 груп в дошкільному навчальному закладі №441 (Русанівська набережна, 12/3). На сьогоднішній день завершено демонтажні роботи та монтаж інженерних мереж (водопостачання, каналізування, опалення та електроживлення). Завершуються оздоблювальні роботи спальні, роздягальні, групової кімнати та мийки. Наразі в освітньому закладі будівельники виконують оздоблювальні роботи. Готовність об'єкту складає майже 90%.

Також в освітньому закладі частково замінено огорожу  (в рамках виконання поточного ремонту закладів освіти).

На сьогоднішній день триває реконструкція з прибудовою будівлі навчально-виховного комплексу №141 ОРТ (бульв. Ігоря Шамо, 5). Роботи виконуються згідно розпорядження КМДА від 13.11.2019 №1958, в рамках договору про співпрацю у сфері освіти від 20 лютого 2015 року, укладеного між Всесвітнім ОРТ (World ORT) та Дніпровською райдержадміністрацією. Зазначимо, що загальна площа добудови становить 8500 кв. м.

В спеціалізованій школі №137 (вул. Ентузіастів, 7/4) завершено роботи зі створення безбар'єрного середовища: встановлено металевий пандус, облаштовано місця загального користування. Також виконано капітальний ремонт вхідної групи (хол): відремонтовано стіни та підлогу, встановлено нові металопластикові вікна та двері, улаштовано пожежну сигналізацію. На сьогоднішній день в школі №137 виконання всіх робіт з капітального ремонту повністю завершено.

В рамках реалізації проекту «Громадського бюджету» в школі №137 встановлено нові елементи системи опалення (теплопункти). Крім того в навчальному закладі змонтовано систему кліматичного регулювання.

Також голова Дніпровської РДА Ігор Щербак оглянув якість виконання робіт з капітального ремонту фасаду гімназії №136 (вул. Ентузіастів, 29/3). Загальна площа оновленого фасаду становить близько 400 кв. м. В закладі освіти виконано капітальний ремонт місць загального користування: замінено інженерні мережі, сантехніку та умивальники, встановлено нові бойлери та світильники. Відремонтовано стіни, стелю та підлогу. Відмітимо, що в 2019 році в гімназії виконали капітальний ремонт приміщення їдальні.

Наприкінці візиту Ігор Михайлович зазначив, що інспектування районних закладів освіти триватиме й надалі, а робота за підготовкою закладів освіти до початку навчального року залишається на постійному контролі керівництва району.

 

 

 

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління будівництва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux