Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Голова Дніпровської РДА проінспектував заклади освіти мікрорайону «Лівобережний»

Опубліковано 05 серпня 2021 року о 08:26
фото

04 серпня голова Дніпровської РДА Ігор Щербак провів інспекцію готовності закладів освіти мікрорайону «Лівобережний» до початку навчального року.

Інспекційне обстеження розпочалося з відвідування спеціалізованої школи №65 (вул. Челябінська, 5), де цього року виконується капітальний ремонт харчоблоку. Наразі виконано демонтажні роботи, триває заміна інженерних мереж та оздоблювальні роботи. На завершення робіт буде відремонтовано залу для прийому їжі, встановлено нові металопластикові вікна, повністю замінено інженерні мережі (холодне та гаряче водопостачання, електроживлення), змонтовано систему вентиляції та встановлено нове технологічне обладнання. На сьогоднішній день роботи виконано на 25%. Питання завершення робіт знаходиться на особистому контролі голови Дніпровської райдержадміністрації Ігоря Щербака, кінцевим терміном виконання робіт визначено 25 серпня 2021 року.

Далі завітали до дошкільного навчального закладу №566 (вул. Всеволода Нестайка, 5А), де виконується капітальний ремонт покрівлі. На даний момент виконано демонтажні роботи, роботи з улаштування стяжки та рубероїду. Відповідно до договору передбачено улаштування покрівлі площею 554 кв. м з ремонтом примикань та улаштування парапетів. На сьогоднішній день роботи завершено на 90%. Головою були дані зауваження по облаштуванню парапетів, які необхідно виправити.

В рамках виконання проєкту з капітального ремонту стадіону в Українському коледжі ім В. О. Сухомлинського №272 (вул. Митрополита Андрея Шептицького, 5А) тривають роботи з винесення тепломорежі школи з території спортивного майданчика. На сьогоднішній день прокладено тепломережу, улаштовано лотки для труб, змонтовано колодязі теплокамер, здійснено основні роботи з благоустрою території, яка була порушена під час прокладання теплотраси (укладання асфальтового покриття). Для завершення робіт необхідно здіснити під’єднання прокладеної теплотраси у будівлі школи та в розподільчій теплокамері за територією стадіону (тепломережу вже підведено), крім того необхідно завершити роботи з благоустрою: відновити зелену зону та відремонтувати асфальтове покриття.

Згідно Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2021 рік в Ліцеї №208 (вул. Ованеса Туманяна, 2) виконується капітальний ремонт фасаду. В межах виділених бюджетних асигнувань заплановано виконати опорядження (оздоблення) фасаду та укосів з утепленням мінеральними плитами на площі 753 кв. м, встановити 26 м нових водостічних труб та відремонтувати цоколь. Станом на 04 серпня роботи виконано на 60%.

Також в освітньому закладі виконується капітальний ремонт покрівлі. На даний час виконано демонтажні роботи, триває улаштування стяжки. Проєктом передбачено улаштування покрівлі площею 119 кв. м та нових парапетів.

На поточний рік в ліцеї заплановано виконати капітальний ремонт навчальних приміщень та коридору. Відповідно до договору планується відремонтувати два кабінети та коридор із заміною системи опалення та електромережі, встановити нові вікна та двері, а також виконати відповідні оздоблювальні роботи.

Наостанок Ігор Михайлович перевірив якість виконаних робіт з капітального ремонту фасаду в спеціалізованій школі №125 (вул. Плеханова, 2). Тут було утеплено стіни освітнього закладу площею 469 кв. м, встановлено 140 м віконних зливів та замінено 68 м парапетів. Роботи з ремонту фасаду виконано в повному обсязі.

Підготовка закладів освіти до початку нового навчального року залишається на особливому контролі керівника райдержадміністрації, тому інспекція районних освітніх закладів триватиме й надалі.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління будівництва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux