Головна  →  Новини  →  11 вересня 2021

Привітання голови Дніпровської РДА Ігоря Щербака з Днем фізичної культури та спорту

Привітання голови Дніпровської РДА Ігоря Щербака з Днем фізичної культури та спорту

Шановні спортсмени, тренери, ветерани спорту, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, прихильники здорового способу життя!

Традиційно у другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури та спорту – свято здорових та цілеспрямованих людей!

З цієї нагоди прийміть найщиріші вітання та побажання міцного здоров’я,  олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх починаннях та звершеннях!

Радий привітати всіх дніпровчан з цим чудовим святом, яке пропагує здоровий спосіб життя, силу та здоров’я! Адже спортивне життя Дніпровського району досить змістовне та різноманітне.

В районі культивується близько 50 видів спорту. Збережено мережу дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Крім того, в районі діють 47 спортивних клубів, з яких - 13 комунальної форми власності, що входять до мережі клубів Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання. Чимало дніпровчан домоглися високих результатів і на світових аренах. Зокрема, на ХХХІІ Олімпійських іграх, що нещодавно завершились у м. Токіо, успішно виступили вихованки районної ДЮСШ №16 Ірина Геращенко та Юлія Левченко, які у змаганнях зі стрибків у висоту посіли відповідно четверте та восьме місце. Вагомі спортивні досягнення - це добрий приклад для спортсменів-початківців, які приймають естафету з рук майстрів.

Зичу спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України! Нехай Ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашого району.

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації Ігор Щербак

Перейти до спискуВерсiя для друку