Головна  →  Новини  →  15 вересня 2021

Відбулось засідання районної Координаційної ради з питань охорони здоров’я

Відбулось засідання районної Координаційної ради з питань охорони здоров’я

Сьогодні, 15 вересня, під головуванням заступника голови Дніпровської РДА Алли Загородньої, відбулося засідання Координаційної ради з питань охорони здоров’я при Дніпровській райдержадміністрації. До роботи долучилися керівники медичних установ та закладів, що входять до сфери управління Дніпровської райдержадміністрації.

Про рейтингові показники роботи амбулаторних закладів охорони здоров’я за 8 місяців 2021 року, а також про виконання обсягу профілактичних щеплень дитячого і дорослого населення Дніпровського району доповів Володимир Коропецький, начальник районного відділу охорони здоров'я. Він зазначив, що в районі проводиться роз’яснювальна робота з населенням щодо необхідності проведення імунізації проти інфекційних хвороб відповідно до Календаря профілактичних щеплень в Україні з метою попередження інфекційних захворювань та про наслідки відмови від профілактичного щеплення.

Ольга Гуменюк, заступник директора з медичної частини Комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр Дніпровського району міста Києва», поінформувала присутніх про проведення в районі вакцинального комплексу від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та проведення вакцинації у Дніпровському районі.

Наступним питанням, що обговорювалося учасниками засідання, було створення в закладах охорони здоров'я умов для реалізації прав маломобільних груп населення у розрізі укладання договорів з НСЗУ. Керівники медичних закладів району доповіли з вказаного питання, окремо зупинившись на виконані завдань та заходів в рамках міської комплексної цільової програми «Київ без бар'єрів».

На засіданні Координаційної ради також розглянули питання готовності військово-лікарської комісії при Дніпровському районному військовому комісаріаті під час осіннього призову у 2021 році. Доповідач з даного питання - Ольга Гуменюк - окремо зупинилася на питанні утримані військово-лікарської комісії, покращені матеріально-технічної бази та забезпечені розхідними матеріалами.

Наприкінці зустрічі були напрацьовані відповідні рішення по кожному з розглянутих питань.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку