Головна  →  Новини  →  27 вересня 2021

Комунальні служби Дніпровського району готові до роботи в зимових умовах

Комунальні служби Дніпровського району готові до роботи в зимових умовах

27 вересня голова Дніпровської РДА Ігор Щербак перевірив готовність районних  комунальних підприємств до зимового періоду 2021-2022 років.

В Комунальному підприємстві «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» Ігор Михайлович оглянув підготовлену до зими техніку. Наразі 42 одиниці спецтехніки готові до роботи в осінньо-зимовий період, закуплено 419 т солі, 590 т піщано-соляної суміші, 65 т піску та 9 т фракційних матеріалів. Також підготовлено снігоприбиральні щітки, бункери, відвали та інше навісне обладнання.

Під час перевірки підприємства було оглянуто приміщення ремонтних та робочих майстерень, диспетчерську та медичний кабінети. Особливу увагу приділено питанню створення відповідних умов праці, головним чином в зимовий період. Для працівників підприємства облаштовано кімнати відпочинку, в яких вони зможуть просушити одяг, випити гарячого чаю та перепочити.

На сьогоднішній день на території підприємства активно тривають роботи з будівництва ангару для зберігання піску та солі.

Далі Ігор Михайлович перевірив готовність автогосподарства Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» до роботи в зимовий період.

На оглядовому майданчику була представлена техніка: трактори, автомобіль аварійно-ремонтної служби, самоскиди тощо. Загалом для прибирання снігу на територіях закріплених за комунальним підприємством підготовлено 13 тракторів та 24 одиниці малогабаритної снігоприбиральної техніки.

Також підприємством підготовлено паливно-мастильні матеріали, комплектуючі до тракторів (запасні частини, фрези, щітки, навісне обладнання, відвали, запасні шини тощо), інструмент для прибирання снігу, зимовий спецодяг.

Відповідно до встановленого плану в рамках підготовки житлового господарства до експлуатації протягом осінньо-зимового періоду 2021-2022 років  Комунальне підприємство «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» підготувало 800 т посипкових матеріалів.

Наприкінці голова Дніпровського району перевірив стан підготовки до зими Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району. На сьогоднішній день готово 15 одиниць спецтехніки, придбано 75 т піску та 10 т солі, завершено ремонт навісного обладнання – відвалів.

 42 одиниці спецтехніки КП ШЕУ підготовлено до роботи в осінньо-зимовий період

 Ремонт автотранспорту в майстерні підприємства

 Ремонт автотранспорту в майстерні підприємства

 Перевірка роботи диспетчерської КП ШЕУ

Перевірка готовності КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» до зимового періодуПідготовлено 13 тракторів та 24 одиниці малогабаритної снігоприбиральної техніки КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва»
 Перевірка готовності КП по утриманню зелених насаджень Дніпровського району до зимового періоду КП по утриманню зелених насаджень Дніпровського району до зимового періоду придбано 75 т піску та 10 т солі
На сьогоднішній день готово 15 одиниць спецтехнікиРемонт автотранспорту підприємства

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку