КМДА Київська міська державна адміністрація


7 жовтня 2021

З нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України в Дніпровському районі пройдуть тематичні заходи

З нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України в Дніпровському районі пройдуть тематичні заходи

14 жовтня в Україні відзначається День захисників і захисниць України. З нагоди відзначення цієї дати в Дніпровському районі столиці заплановано проведення низки урочистих, культурно-мистецьких та патріотично-виховних заходів.

07 жовтня о 18:30 год в концертно-танцювальному залі «Ровесник» (Парк культури та відпочинку «Перемога») відбудеться показ вистави «Блокпост - Україна» театру українських традиції «Дзеркало».

13 жовтня о 9:30 год у Парку культури та відпочинку «Перемога» (бульв. Перова, 2) відбудеться церемонія покладання квітів до меморіального знаку полеглим воїнам АТО та Кургану «Безсмертя».

13 жовтня о 10:00 на території Храму Тихвинської ікони Божої Матері (Дарницький бульвар, 11А) відбудеться церемонія покладання квітів до «Стіни пам'яті воїнам Дніпровського району, які віддали своє життя за єдність та незалежність України».

13 жовтня о 11:00 меморіальний захід, присвячений Дню захисників і захисниць України, на Алеї Слави (Лісове кладовище).

13 жовтня о 12:30 відкриття флагштоку в парку біля озера Тельбін (м/р Березняки).

14 жовтня о 13:00 в Парку культури та відпочинку «Перемога» (бульв. Перова, 2) буде проведено святковий концерт до Дня захисників і захисниць України та Дня козацтва.

В закладах освіти Дніпровського району з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України заплановано покладання квітів до меморіальних дошок захисниками України, які розміщені на території освітніх закладів.

Територіальний центр соціального обслуговування Дніпровського району проведе святкові концерти за участю хорових колективів «Березничанка» та «Червона калина».

В районних закладах культури пройдуть цикли тематичних заходів: виставки літератури, виховні години, патріотичні онлайн-читання тощо.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.