КМДА Київська міська державна адміністрація


13 жовтня 2021

В підліткових клубах естетичного та спортивного напрямку пройшли тематичні заходи до Дня захисників і захисниць України

В підліткових клубах естетичного та спортивного напрямку пройшли тематичні заходи до Дня захисників і захисниць України

В районних підліткових клубах естетичного та спортивного напрямку до Дня захисників і захисниць України та українського козацтва з 11 по 13 жовтня педагогами-організаторами та керівниками гуртків були проведені різноформатні тематичні заходи.

Святкові концерти, виставки дитячих творчих робіт, майстер-класи з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва на тему:  «Ми – діти козацького роду», патріотично-виховні тематичні бесіди: «В єдності наша сила», «Майбутні захисники», «Козацькому роду нема переводу»,  «Нехай Покрова вас оберігає» тощо. Вихованці дізналися багато цікавих фактів з історії виникнення свята, з часів славної козацької  доби, з великим зацікавленням слухали розповіді про героїзм наших славних воїнів минулих часів і сьогодення – все це дозволяє  виховувати почуття патріотизму та гордості за свій народ, повагу до воїнів – захисників і захисниць  нашої держави.

А вихованці спортивних клубів із задоволенням взяли участь в спортивних змаганнях з підтягування, естафетах, турнірах з шахів та боксу, змаганнях з пішохідного туризму «Срібний карабін -2021».

 Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Центру по роботі з дітьми на молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.