КМДА Київська міська державна адміністрація


25 жовтня 2021

У ВНЗ «Київський університет ринкових відносин» до Дня заснування ООН провели тематичний семінар

У ВНЗ «Київський університет ринкових відносин» до Дня заснування ООН провели тематичний семінар

Минулого тижня, з нагоди відзначення Дня заснування ООН, у ВНЗ «Київський університет ринкових відносин» провели науковий тематичний семінар: «Діяльність України в Організаціях Об’єднаних націй».

Впродовж заходу студенти 3 курсу університету розглянули ряд питань щодо пріоритетних напрямків діяльності України в ООН. Олена Бородіна, проректор з науково-педагогічної роботи університету, підкреслила, що визнанням авторитету і внеску в програмну діяльність ООН стало обрання незалежної України у 1995 році до Виконавчої ради і до міжнародного комітету з питань повернення культурних цінностей держав.

Учасники семінару відзначили, що діяльність України на економічному та гуманітарному напрямах роботи ООН, насамперед, відбувається в Другому комітеті Генеральної Асамблеї (економіко-фінансові питання) і спрямовані на розширення міжнародної фінансової і технічної допомоги для вирішення завдань економічного та соціального розвитку України.

Вагомим питанням співпраці України і ООН є питання екологічного розвитку. Україна є безпосереднім учасником і активним прихильником сучасного процесу реформування ООН.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Вищого навчального закладу «Київський університет ринкових відносин»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.