Головна  →  Новини  →  23 грудня 2021

У закладах освіти Дніпровського району тривають передноворічні заходи

У закладах освіти Дніпровського району тривають передноворічні заходи

Новорічні свята - це довгоочікувана пора, коли здійснюються найзаповітніші мрії, відбуваються справжні дива. Адже кожен мріє відчути себе, немов у казці, поринути у дивовижний світ пригод, подорожувати у часі, віднайти секрет власного щастя та здійснити нездійсненне.

Педагоги та учні  середньої загальноосвітньої школи №195 ім. В.І. Кудряшова (вул. Миколайчука, 17А) продемонстрували відвідувачам новорічну музичну виставу «Хоббіт». Кожен юний актор вражав неймовірною грою, а режисерам та ідейним натхненникам вдалося відтворити атмосферу, зміст та дух героїв.

Учні 11-х класів гімназії №136 (вул. Ентузіастів, 29/3) також підготували різдвяну виставу «Грінч вкрав Різдво».

До новорічних та різдвяних свят учасники ансамблю «Акорд», вихованці школи №125 з поглибленим вивченням англійської мови (вул. Плеханова, 2) підготували музичне вітання.

В свою чергу учні 1А, 2Б, 3Б та 4Б класів школи №125 підготували новорічну «Зимову казку». Натхненні виступи героїв дитячих казок, веселі співи, хороводи, танці, вітання Святого Миколая - все зачаровувало, надихало та давало надію на прийдешній 2022 рік.

Ансамбль «Aйс- Крім», учнів цього ж освітнього закладу, підготував танцювально-розважальний номер.

По-справжньому казкова і чарівна екскурсія відбулась в учнів 5-х класів Технічного ліцею (вул. Тампере, 9), які відвідали Клавдієвську фабрику ялинкових іграшок. Спочатку діти ознайомилися з історією фабрики, переглянули фільм, потім майстрині показали, як видуваються зі скла ялинкові прикраси, як потім їх покривають фарбою і висушують у печі. А ще діти побували в музеї ялинкових прикрас та власноруч розфарбували кульки із символом Нового року - "тигром".

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами управління освіти Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку