Головна  →  Новини  →  30 грудня 2021

В Мистецькому ліцеї «Зміна» відбулися святкові заходи

В Мистецькому ліцеї «Зміна» відбулися святкові заходи

Напередодні новорічних свят в Мистецькому ліцеї «Зміна» (вул. Краківська, 20) відбулися святкові заходи. З прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим присутніх привітав голова райдержадміністрації Ігор Щербак, побажавши всім міцного здоров’я, родинного затишку, нових здобутків та звершень, здійснення найзаповітніших мрій та миру всій Україні.

«Нехай 2022 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення, професійні перемоги. Нехай ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром та радістю»,- побажав Ігор Михайлович.

На святкові заходи також завітали почесні гості: депутати Київської міської ради Сергій Артеменко, Олена Овраменко, Олександр Міщенко, Тарас Криворучко, Анатолій Шаповал, Юрій Федоренко, перший заступник голови Дніпровської РДА, депутат Київради Олесь Маляревич, помічник депутата Верховної ради України Сергія Швеця, керівник Дніпровського управління поліції Головного управління національної поліції у м.Києві Михайло Ніконов, керуючий відділенням філії Головного управління по м.Києву та Київській області ПАТ «Державний ощадний банк» Михайло Кривобок, начальник відділу обслуговування громадян №4 Головного управління пенсійного фонду України в м. Києві Катерина Гнідаш, директор Дніпровської районної філії Київського міського центру зайнятості Ганна Лях та голова Громадської ради при Дніпровській РДА Анатолій Павленко.

Під час урочистої частини заходу Ігор Михайлович привітав колективи районного управління житлово-комунального господарства, відділу молоді та спорту, Служби у справах дітей та сім’ї з нагоди 20-річчя їх утворення. А також вручив Подяки за сумлінну працю, відданість справі та вагомий особистий внесок у: розвиток сфери житлово-комунального господарства Дніпровського району, розвиток молодіжного руху і спорту у районі, національно-патріотичне виховання молоді, соціально-правовий захист дітей, створення сприятливих умов для їх всебічного розвитку і виховання, формування високих духовних і моральних якостей. Колектив Мистецького ліцею «Зміна» також було нагороджено Подякою за вагомий особистий внесок у розбудову національної освіти, високий професіоналізм та креативність, інноваційний підхід у навчанні та вихованні підростаючого покоління Дніпровського району столиці.

Світлані Уфімцевій, директору НВК «Домінанта», Ігор Михайлович вручив від Міністерства освіти і науки України нагрудний знак «Василь Сухомлинський», від Київського міського голови Почесну грамоту та пам’ятний подарунок та Грамоти від Дніпровської РДА та районного управління освіти.

Вихованці Мистецького ліцею «Зміна», народна артистка України, педагог ліцею Алла Попова та Заслужений артист України Олександр Зайченко долучились до привітань, підготувавши святковий концерт. Їх талановиті запальні виступи подарували незабутні враження та позитивні емоції.

Наприкінці концерту Ігор Михайлович вручив новорічні подарунки юним артистам, побажавши їм подальших творчих успіхів та звершень.

Окрім цього, кожен бажаючий зміг зробити святкове фото на пам’ять, адже в приміщені ліцею були створені тематичні новорічно-різдвяні фотозони.

 

Привітання голови Дніпровської РДА Ігоря Щербака з Новим роком та Різдвом Христовим
 
 Ігор Михайлович нагородив колектив районного управління житлово-комунального господарства з нагоди 20-річчя його утворення
 
 
 Голова району нагородив колектив Служби у справах дітей та сім’ї з нагоди 20-річчя його утворення
 
 
 Голова району Ігор Щербак нагородив колектив відділу молоді та спорту Дніпровської РДА з нагоди 20-річчя його утворення
 
 
Ігор Михайлович вручив директору НВК «Домінанта» Світлані Уфімцевій заслужені нагороди 
 
 Святкове вітання вихованців Мистецького ліцею «Зміна»
 
Концерт з нагоди відзначення Нового року та Різдва Христового
 
Святкове вітання вихованців Мистецького ліцею «Зміна»
 
 Народна артистка України, педагог Мистецького ліцею «Зміна» Алла Попова та Заслужений артист України Олександр Зайченко привітали присутніх зі святом
 
Святкове вітання вихованців Мистецького ліцею «Зміна»
 
Святкове вітання вихованців Мистецького ліцею «Зміна»
 
Ігор Михайлович вручив новорічні подарунки юним артистам з групи «Гаєчки»
 
Голова Дніпровської райдержадміністрації вручив новорічні подарунки юним артистам з групи «Гаєчки»

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку