Головна  →  Новини  →  26 січня 2022

632 співробітника комунальних служб та 64 одиниці спецтехніки прибирають район від снігу

632 співробітника комунальних служб та 64 одиниці спецтехніки прибирають район від снігу

З самого ранку співробітники комунальних підприємств активно прибирають район від снігу. Станом на 7:00 год до робіт було залучено 632 працівника комунальних служб, 55 одиниць снігоприбиральної спецтехніки та 9 одиниць малогабаритної техніки. Здійснюється обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту, прибудинкових територій, міжквартальних проїздів тощо. Наразі використано 130,2 т солі, 81 т піщано-соляної суміші, 8 т фракційних матеріалів та 8 тис. л ропи.

Міжквартальні та внутрішньоквартальні проїзди, а також прибудинкові території в посиленому режимі прибирають 471 співробітник КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва». Також до робіт з прибирання снігу залучено 8 одиниць спецтехніки та 9 - малогабаритної техніки.

Зеленбудівці Дніпровського району прибирають сніг у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до зупинок громадського транспорту та до станцій метрополітену. До проведення робіт залучено 115 осіб та 9 одиниць спецтехніки.

Районні автодорівці розчищають та обробляють протиожеледними матеріалами вулично-дорожню мережу, тротуари та зупинки громадського транспорту. Першочергово прибираються магістральні вулиці, мости і шляхопроводи, вулиці, якими курсують маршрути громадського транспорту. Саме їх прибирання забезпечує життєдіяльність району та міста в цілому. Наразі 38 одиниць спецтехніки підприємства працює в районі.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку