КМДА Київська міська державна адміністрація


26 січня 2022

632 співробітника комунальних служб та 64 одиниці спецтехніки прибирають район від снігу

632 співробітника комунальних служб та 64 одиниці спецтехніки прибирають район від снігу

З самого ранку співробітники комунальних підприємств активно прибирають район від снігу. Станом на 7:00 год до робіт було залучено 632 працівника комунальних служб, 55 одиниць снігоприбиральної спецтехніки та 9 одиниць малогабаритної техніки. Здійснюється обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту, прибудинкових територій, міжквартальних проїздів тощо. Наразі використано 130,2 т солі, 81 т піщано-соляної суміші, 8 т фракційних матеріалів та 8 тис. л ропи.

Міжквартальні та внутрішньоквартальні проїзди, а також прибудинкові території в посиленому режимі прибирають 471 співробітник КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва». Також до робіт з прибирання снігу залучено 8 одиниць спецтехніки та 9 - малогабаритної техніки.

Зеленбудівці Дніпровського району прибирають сніг у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до зупинок громадського транспорту та до станцій метрополітену. До проведення робіт залучено 115 осіб та 9 одиниць спецтехніки.

Районні автодорівці розчищають та обробляють протиожеледними матеріалами вулично-дорожню мережу, тротуари та зупинки громадського транспорту. Першочергово прибираються магістральні вулиці, мости і шляхопроводи, вулиці, якими курсують маршрути громадського транспорту. Саме їх прибирання забезпечує життєдіяльність району та міста в цілому. Наразі 38 одиниць спецтехніки підприємства працює в районі.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.