Головна  →  Новини  →  2 лютого 2022

Буденні клопоти комунальників Дніпровського району

Буденні клопоти комунальників Дніпровського району

Для того, щоб Дніпровський район завжди був охайним та чистим, співробітники комунальних служб щоденно виконують роботи з наведення ладу на балансових територіях. Наразі до проведення робіт залучено 592 працівника та 44 одиниці спеціалізованої техніки.

Комунальники проводять санітарну обрізку дерев й кущів та видалення порослі з них, обрізають омелу, прибирають підпорядковані території від сміття, підмітають пішохідні доріжки та очищують урни, вивозять опале листя та гілля тощо.

Бригади автодорожників Дніпровського району прибирають сміття вздовж тротуарів, проїзних частин вулиць та автомагістралей, а також підходи до наземних та підземних пішохідних переходів.

Співробітниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» виконують поточні ремонти житлового фонду та покращення благоустрою прибудинкових територій, а саме: ремонтують та фарбують лави, ремонтують та чистять зливоприймальну мережу, прибирають та вивозять великогабаритні відходи тощо.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку