Головна  →  Новини  →  15 лютого 2022

Звернення в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Звернення в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 33-я річниця закінчення війни в Афганістані 1979-1989 рр.

Цього дня ми вшановуємо тих, кому довелося брати участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів за межами нашої держави. Ми захоплюємося кращими людськими якостями тих, хто пройшов крізь Афганістан, Чилі, В’єтнам, Ефіопію та інші держави світу з миротворчою місією. Ми шануємо їх героїзм і звитягу. Там, на чужині, наші співвітчизники проявили мужність і професіоналізм. Їх високий гуманізм та милосердя з вдячністю та повагою згадують у багатьох куточках світу. 

Багато хто з воїнів-інтернаціоналістів продовжує виконувати свій військовий обов’язок і сьогодні, відстоюючи суверенітет нашої держави на сході.

Нічим не зміряти глибину людських трагедій, психологічних потрясінь, що спіткали людей, які пройшли такий складний життєвий шлях. Ветеранам та родинам загиблих висловлюю сьогодні шану і вдячність. Всім жителям України щиро зичу мирного неба, добра та благополуччя!

 

З повагою

в.о. голови Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                            Павло Бабій

Перейти до спискуВерсiя для друку