КМДА Київська міська державна адміністрація


23 лютого 2022

Сьогодні відбулися збори підрозділу Територіальної оборони Дніпровського району

Сьогодні відбулися збори підрозділу Територіальної оборони Дніпровського району

Сьогодні відбулися заходи щодо запису особового складу до підрозділу Територіальної оборони Дніпровського району. Дніпровська районна в місті Києва державна адміністрація долучилася до організації цього заходу та надала приміщення для його проведення.

Участь у зборах  взяли т.в.о. голови Дніпровської райдержадміністрації Павло Бабій, військовий комісар центру комплектування та соціальної підтримки Дніпровського району (РТЦК та СП) Олександр Майборода, представники батальйону ТрО Дніпровського району та військовослужбовці.

Військовий комісар поінформував присутніх про набір до сил Територіальної оборони Дніпровського району для проходження служби за контрактом. Впродовж заходу охочі записалися до лав Тероборни.

В рамках проведення зборів відбулося інструктивне заняття по вогневій підготовці для самооборони. Військовослужбовці розповіли про тактико-технічні характеристики автомата Калашникова, показали правильну розборку, зборку та приготування автомата до стрільби.

Окрім того, відбулося урочисте прийняття військової Присяги на вірність українському народу військовослужбовцями, які добровільно вступили на військову службу. Військову присягу на вірність народу України склали в урочистій обстановці, зі зброєю в руках, біля Державного Прапору України.

«Сьогодні Збройні сили України поповнилися воїнами, які свідомо обрали своєю професію захищати Батьківщину. Складання Військової присяги – це завжди знаменна подія для кожного військовослужбовця. Клятва у вірності своїй Батьківщині споконвічно була для кожного воїна тим непорушним і недоторканим словом, ціна якому  - більша за життя», - звернувся до військовослужбовців, які склали присягу, Павло Бабій.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.