КМДА Київська міська державна адміністрація


21 квітня 2022

"Чистий четвер" провели комунальники на прибудинкових територіях

"Чистий четвер" провели комунальники на прибудинкових територіях
Як справжні господарники, працівники районного КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду». #Чистий_четвер провели у справах з наведення ладу та порядку на балансових територіях. Сьогодні на прибудинкових територіях по вул. Пожарського,1 та вул. Краківська,18 здійснили обрізку та подрібнення гілок, по вул. П. Запорожця, 4 видалили омелу, а по бульв. Перова, 23 та просп. Шухевича, 22 прибрали території від шин.
Приводячи в належний стан елементи благоустрою, відремонтували огорожі зелених зон біля будинків по вул. Миропільська,23/16, вул. Шумського 10 та вул. Юності,14. Також пофарбували паркани біля будинків по вул. Стальського, 14-а, вул. А.Малишка, 17 та лавочки для відпочинку по просп. Соборності 1-в, 3-б.
Також здійснили ряд поточних ремонтних робіт. В житлових будинках по вул. Космічна, 5 відремонтували та замінили запобіжники в електрощитовій, по вул. Дашкевича, 2-б замінили двері в підвал, а по вул. Алішера Навої 76 біля одного з парадних здійснили ремонт вхідної групи.
Також на прибудинкових територіях та в під’їздах житлових будинків проводилось санітарне прибирання.
Робота триває! Все буде Україна!

Підготовлено віддлом з питань інформаційної політики за матеріалами КП "«Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району"



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.