КМДА Київська міська державна адміністрація


1 червня 2022

Дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, що проживають у Дніпровському районі привітали з Міжнародним днем захисту дітей

Дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, що проживають у Дніпровському районі привітали з Міжнародним днем захисту дітей

Традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято є нагадуванням дорослим про необхідність дотримання та захисту прав найуразливішої категорії населення – дітей. Сьогодні очільник Дніпровської райдержадміністрації Павло Бабій зі святом урочисто привітав дітей. Загалом на свято завітали 50 дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, що проживають у Дніпровському районі.

До вітань долучилися депутат Київради Ярослав Федоренко та директор Дніпровського районного в  місті Києві центру соціальних служб Наталія Коломієць.

Цього сонячного святкового дня Дніпровська райдержадміністрація підготувала для дітвори неперевершений сюрприз – зустріч з шеф-кухарем, телеведучим, викладачем кулінарного мистецтва, володарем кулінарної премії «The World Master Chef» Ектором Хіменес-Браво.

З вітальним словом до дітей та їх батьків звернувся т.в.о. голови Дніпровської РДА Павло Бабій: «У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними синами й доньками України».

Спеціалісти районного Центру соціальних служб провели різноманітні вікторини та конкурси, до яких залюбки долучилися усі дітлахи. Крім того діти малювали патріотичні малюнки та співали українські пісні.

Наприкінці святкової зустрічі всі присутні дітки отримали солодкі подарунки. Щирі посмішки та радість в очах дітей говорили, що подарунки їм сподобалися.

«Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди», - підкреслив голова райдержадміністрації Павло Миколайович.

А завершився  святковий день спільним фото на згадку.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.