Головна  →  Новини  →  14 червня 2022

КНП «КМПБ №6» Дніпровського району м. Києва» отримало гуманітарну допомогу

КНП «КМПБ №6» Дніпровського району м. Києва» отримало гуманітарну допомогу

Сьогодні т.в.о. голови Дніпровської райдержадміністрації Павло Бабій передав Комунальному некомерційному підприємству «Київський міський пологовий будинок №6» гуманітарну допомогу. Зокрема, заклад отримав: системи переливання крові, набори для породілей, інтубаційні трубки, одноразові медичні халати, медичні рукавички та маски, харчування для новонароджених та малюків тощо.

«Четвертий місяць Україна живе в умовах повномасштабної війни, і кожен з нас докладає максимум зусиль задля допомоги військовим й цивільним та здійснює свій внесок на шляху до спільної Перемоги», -зазначив Павло Бабій.

Гуманітарна допомога призначена для ведення пологів та надання невідкладної допомоги жінкам і новонародженим під час пологів і в ранньому неонатальному періоді.

«Діти – наше майбутнє, і я сподіваюсь, що ми змогли зробити їх перші кроки в життя хоча б трохи легшими», - підкреслив Павло Миколайович.

Завдяки доставленому гуманітарному вантажу матері та немовлята пологового будинку матимуть можливість отримати необхідне медичне забезпечення та якісний догляд.

Зі свого боку Сергій Цемашко, керівник КНП «КМПБ №6» Дніпровського району м. Києва», розповів про медичний заклад, специфіку роботи та здобутки за останні роки, зокрема, відкриття кабінету мамографії та придбання нового спеціалізованого обладнання.

В ці складні часи воєнного періоду дуже важливо забезпечити для вагітних та породіль безпечні умови та висококваліфіковану медичну допомогу. Тому учасники зустрічі оглянули бомбосховище медичного закладу. В підвальному приміщені є вода, світло, інформаційні покажчики, ліжка для вагітних, склад з медикаментами, облаштовано кімнату для пологів та проведення операцій, медичний персонал закладу чергує в цілодобовому режимі. В приміщеннях постійно проводиться санітарна обробка поверхонь.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку