Головна  →  Новини  →  15 червня 2022

В Дніпровській райдержадміністрації привітали медичних працівників з професійним святом

В Дніпровській райдержадміністрації привітали медичних працівників з професійним святом

Сьогодні, 15 червня, в Дніпровській райдержадміністрації привітали працівників сфери охорони здоров’я району з професійним святом – Днем медичного працівника. Найтепліші слова вдячності лунали від т.в.о. голови Дніпровського району Павла Бабія на адресу представників найгуманнішої у світі професії, тих, хто не жаліючи зусиль та часу приймає на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини - її здоров’я, а іноді і життя.

«Вже четвертий місяць повномасштабної війни росії проти України наші лікарі щодня рятують українців від уламків снарядів та куль, допомагають тим, хто травмувався під завалами чи тікаючи від небезпеки», -  зазначив Павло Бабій.

Після теплих слів привітань, Павло Миколайович нагородив подяками Дніпровської райдержадміністрації кращих медичних працівників району за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я Дніпровського району міста Києва та з нагоди Дня медичного працівника.

«Разом з вами районна влада воліє зробити медичну допомогу якісною та доступною для кожного мешканця району. Сьогодні Дніпровський район стоїть на шляху великих прогресивних змін. Одним із головних завдань району – реформа та модернізація медичної галузі. І у цій справі ми сподіваємось на вашу підтримку та співпрацю. Ми відкриті для діалогу, адже лише об’єднавши зусилля ми зможемо досягти головного – зробити мешканців Дніпровського району здоровими та щасливими», - підкреслив Павло Бабій.

Довідково.

В Дніпровському районі мешкає 357 тис. громадян. Амбулаторна медична допомога мешканцям району надається в 5 Комунальних некомерційних підприємствах (КНП) Центрах первинної медико-санітарної допомоги, 2 КНП КДЦ, Стоматологічній поліклініці Дніпровського району та Шкірно-венерологічному диспансері. Стаціонарна допомога надається в 5 медичних установах.

На сьогоднішній день в медичній галузі Дніпровського району працює 5106 осіб, з них 1248 лікарів та 1945 медичних сестер.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку