Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Інспекція оновленої жіночої консультації КНП «Консультативно-діагностичний центр Дніпровського району м. Києва»

Опубліковано 16 червня 2022 року о 14:04
фото

Сьогодні відбулося інспектування оновленої жіночої консультації КНП «Консультативно-діагностичний центр Дніпровського району м. Києва». Участь у заході взяли перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, т.в.о. голови Дніпровської райдержадміністрації Павло Бабій, директор Департаменту охорони здоров’я КМДА Валентина Гінзбург, керівник КНП «КДЦ Дніпровського району м. Києва» Даніель Карабаєв.

Учасники зустрічі оглянули робочі та маніпуляційні кабінети, кімнати відпочинку та роздягальні, а також поспілкувалися з медичним персоналом. Окрім того, ознайомилися з переліком медичних послуг, які жінки можуть отримати у відділені.

У відділені жіночої консультації замінено електропроводку, відремонтовано підлогу, стіни та стелі у коридорах, медичні кабінети, та санітарні кімнати, виконано перепланування приміщень. Замінено усі двері та вікна на енергоощадні.

Придбано та встановлено спеціалізоване медичне обладнання: стійка для гістероскопії та цистоскопії, фетальний монітор для кардіомоніторингу плоду з 24 тижня вагітності та моніторингу двійні, колькоскоп з відеосистемою Brightfield Healthcare АС-4601, ультразвукова діагностична система експертного класу.

В структурі жіночої консультації облаштовано 7 кабінетів для проведення прийомів лікарів акушерів-гінекологів, операційний блок з палатою денного перебування, кабінет ультразвукової діагностики, кабінет пренатального моніторингу вагітних, маніпуляційний кабінет, кабінет патологій шийки матки, кабінет планування сім’ї.

 «У цьому закладі постійно ведуться роботи щодо створення комфортних умов перебування для пацієнтів та для забезпечення їхньої безпеки», - зауважив Павло Бабій.

В оновленій жіночій консультації працюють школи планування сім’ї, відповідального батьківства, підготовки до родів, підтримки грудного вигодовування дитини, пропаганди здорового способу життя.

В свою чергу Даніель Карабаєв розповів присутнім про фінансове забезпечення КНП «КДЦ Дніпровського району м. Києва», перспективи розвитку та виклики сьогодення.

В жіночій консультації пацієнтки зможуть отримати необхідну їм медичну допомогу: консультативний прийом лікаря, лабораторну та інструментальну діагностики (в повному об’ємі усі необхідні аналізи, УЗД-діагностику абдомінальну, вагінальну на предмет гінекологічних захворювань та вагітності), різноманітні діагностичні та лікувальні маніпуляції (гістероскопія, вишкрібання, поліпектомії, кардіомоніторинг плоду з 24 тижня вагітності та ін.).

Наприкінці зустрічі представники міської влади відзначили Почесними грамотами та Подяками Департаменту охорони здоров’я КМДА кращих медичних працівників Дніпровського району столиці.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux