Головна  →  Новини  →  29 червня 2022

Автодорівці очистили зливоприймачі та оглядові колодязі вздовж вул. Вифлеємської та вул. Дашкевича

Автодорівці очистили зливоприймачі та оглядові колодязі вздовж вул. Вифлеємської та вул. Дашкевича

З метою поліпшення функціонування мережі зливостоків гідрослужба районного КП ШЕУ очищає зливоприймачі та оглядові колодязі від наносів та сміття. Учора такі роботи проводилися по вул. Вифлеємській та вул. О. Дашкевича.

Щоб запобігти руйнуванню вулично-дорожньої мережі та збільшити термін експлуатації асфальтобетонного покриття, автошляховики активно заливають тріщини дорожнього покриття Дніпровського району. Цього вівторка роботи по заливці тріщин виконали вздовж Броварського проспекту.

Відмітимо, що своєчасне проведення ремонтних робіт із заливки запобігає подальшому перетворенню тріщин на ями.

Окрім того продовжуються роботи з ремонту тротуару по вул. Бажова. Нагадаємо, що роботи з оновлення асфальтового покриття виконуються на площі 200 м².

Кожного дня комунальники здійснюють роботи з прибирання вулично-дорожньої мережі від намивів та сміття. Роботи проводяться силами бригад з ручного прибирання та із залученням спеціальної техніки.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку