Головна  →  Новини  →  15 липня 2022

Павло Бабій відзначив волонтерів Дніпровського району за їх благодійну допомогу військовим та цивільним

Павло Бабій відзначив волонтерів Дніпровського району за їх благодійну допомогу військовим та  цивільним

Сьогодні, 15 липня, т.в.о. голови Дніпровської РДА Павло Бабій завітав на Київський форум волонтерів «ЄДНАЙМОСЯ задля ПЕРЕМОГИ!», що проходить у  Дніпровському районі. Загалом до участі у Форумі долучилося близько 150 волонтерський організацій, з яких 30 - Дніпровського району.

Захід розпочався урочисто - зі спільного виконання гімну України.

«З перших днів війни кожен українець та українка пліч-о-пліч робили та продовжують робити усе для перемоги. Завдяки величезній заслузі волонтерів, ворог не зміг перемогти Україну у 2014 році. Не зможе це зробити росія і тепер,» - зауважив Павло Бабій.

Павло Миколайович відзначив Подяками Дніпровської РДА волонтерів району «За вагомий особистий внесок в гуманітарну допомогу Дніпровському району міста Києві військовослужбовцям, активну волонтерську та благодійну діяльність» та подякував їм за допомогу українським захисникам, внутрішньо переміщеним особам та тим, хто опинився у скруті. Загалом відзнаку отримали 11 волонтерів Дніпровського району столиці.

З початком повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію незалежної України, велика кількість громадсько-активних та патріотичних мешканців міста Києва присвятили себе волонтерській діяльності. Столичні волонтери разом з іншими волонтерами України та Європи постійно надають необхідну підтримку та допомогу соціально-незахищеним верствам населення, внутрішньо перемішеним особам та військовим, які захищають нашу землю.

Під час роботи Форму відбулося активне дискусійне обговорення на тему: «Особливості волонтерської діяльності, проблеми і шляхи вирішення». Також обговорювалося партнерство між державним сектором та волонтерською мережею.

Однією з головних цілей Форуму є утворення комунікаційної платформи для волонтерських організацій, органів влади та громади.

Також учасники волонтерського Форуму вшанували хвилиною мовчання всіх, хто загинув внаслідок російської військової агресії.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку