Головна  →  Новини  →  25 липня 2022

Павло Бабій проінспектував стан організації укриттів у школі №99 та дитсадку №244

Павло Бабій проінспектував стан організації укриттів у школі №99 та дитсадку №244

У Дніпровському районі активно триває підготовка закладів освіти до нового навчального року. Сьогодні т.в.о. голови Дніпровської райдержадміністрації Павло Бабій проінспектував стан організації укриттів у загальноосвітній школі №99 та дошкільному навчальному закладі №244. До проведення перевірки долучились начальник відділу з питань цивільного захисту Дніпровської РДА Євген Герасимов і керівники районних управлінь освіти Наталія Іваніна та будівництва Іван Брижко.

Учасники зустрічі перевірили технічний стан приміщень, наявність аварійних виходів, забезпечення укриттів вогнегасниками, необхідним майном, інвентарем, резервним штучним освітленням та електроживленням, засобами надання медичної допомоги, питної води тощо.

На сьогоднішній день тривають роботи з ремонту приміщень найпростіших укриттів в освітніх закладах Дніпровського району, а саме: здійснюють косметичний ремонт кімнат та заміну електрики, облаштовують санітарні кімнати та встановлюють захисні двері тощо.

Павло Бабій підкреслив, що незмінним пріоритетом підготовки до нового навчального року залишається безпека всіх учасників освітнього процесу.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку