Головна  →  Анонси подій  →  26 липня 2022

Сьогодні в парку «Перемога» о 16:00 розпочнуться навчання з мінної безпеки для дітей та дорослих

Сьогодні в парку «Перемога» о 16:00 розпочнуться навчання з мінної безпеки для дітей та дорослих

Сьогодні в парку «Перемога» о 16:00 розпочнуться навчання з мінної безпеки для дітей та дорослих. Цикл навчань з мінної безпеки розробили волонтери спільно з Київською міською військовою адміністрацією, Державною службою України з надзвичайних ситуацій та кінологами Національної поліції України. 

У цей складний воєнний час необхідно володіти базовими навичками мінної безпеки задля збереження життя та здоров'я кожного українця. Тому під час навчання розкажуть як діяти, коли помітили небезпечні предмети, що в жодному разі не можна робити в таких випадках. Крім цього учасники під час уроку зможуть взяти участь у пошуку предметів міношукачем, а також приміряти захисний костюм сапера, бронежилети та каску.

На  локації буде два окремих намети: перший – для наймолодших дітей, де вони в ігровій формі будуть дізнавались про вибухонебезпечні предмети та проходити командні ігри на логіку, а другий – для старших дітей та їх батьків, де безпосередньо буде проведено інструктаж особистої безпеки, показано муляжі мін та пояснено, як діяти в випадку їх виявлення.

Реєстрація на уроки за посиланням: http://bit.ly/minna_bezpeka.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами kmr.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку