Головна  →  Новини  →  10 серпня 2022

Відремонтовано покрівлю по вул. Бородіна, 13/14, замінено трубу ГВП по вул. Червоноткацькій, 37/9 та проведено поточні ремонти в електрощитових ж/б

Відремонтовано покрівлю по вул. Бородіна, 13/14, замінено трубу ГВП по вул. Червоноткацькій, 37/9 та проведено поточні ремонти в електрощитових ж/б

Комунальники продовжують виконувати ремонтні роботи та наводити лад в житлових будинках та на прибудинкових територіях. Сьогодні працівниками КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду» відремонтовано покрівлю будинку по вул. І. Бородіна, 13/14. Окрім цього, встановили нову дерев‘яну огорожу зеленої зони по вул.  І. Бородіна, 5Б.

Також спеціалісти ЖЕДів району продовжують готувати електромережі та теплопункти до початку опалювального періоду. Наразі замінено трубу системи гарячого водопостачання (ГВП) в будинку по вул. Червоноткацькій, 37/9. Окрім того здійснили необхідні регламентні роботи в електрощитовій по вул. Мініна, 6 та замінили автомати на просп. Миру, 9.

Наші комунальники щоденно дбають про благоустрій та санітарний стан території району. Впродовж дня комунальники прибирають прибудинкові територій та місця загального користування будинків. Серед виконаних наразі робіт: покошено газони по вул. Краківській, 7, бульв. Перова, 10, 14; подрібнено гілля по вул. І. Миколайчука, 7А, 13 тощо.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку