КМДА Київська міська державна адміністрація


23 серпня 2022

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Шановні дніпровчани! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Державного Прапора та 31-ої річниці проголошення Незалежності нашої держави! Ці визначні дати навіки увійшли в історію нашої держави та започаткували нову епоху в житті українського народу.

День Державного Прапора та День Незалежності України – не просто святкові дні в календарі. Це нагадування про високу ціну і значення суверенітету й символів України. Роки незалежності стали для всіх випробуванням на зрілість, толерантність та патріотизм. Вони довели, що наша сила в соборності, в здатності знаходити спільну мову і разом протистояти силам, які хочуть розсварити суспільство та посіяти недовіру. 

У наш складний час поняття незалежності та єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту. Боротьба за незалежність триває, українці мужньо захищають від російської військової агресії територіальну цілісність та суверенітет нашої держави. Це боротьба не лише за людей і територію, а за право бути собою, самим вирішувати, як жити і яке майбутнє обирати!

Сьогодні нашу незалежність випробовують на міцність. Але вже ніхто не має сумнівів в тому, що український народ в змозі відстояти Батьківщину, бути господарем у своєму домі. Всі випробування тільки загартовують дух та волю нації, українську самосвідомість, виховують повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та Незалежності. Впевнений, що наше майбутнє - сильна та вільна українська держава, активне й відповідальне громадянське суспільство!

Щиро зичу всім нам миру та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя і достатку, мудрості та успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. Зі святом вас! Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою

Т.в.о. голови Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                 Павло Бабій



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.