КМДА Київська міська державна адміністрація


7 вересня 2022

Відбулося засідання Громадської ради при Дніпровській РДА за участю керівництва району

Відбулося засідання Громадської ради при Дніпровській РДА за участю керівництва району

Сьогодні відбулося чергове засідання Громадської ради при Дніпровській РДА за участі т.в.о. голови Дніпровської райдержадміністрації Павла Бабія. До обговорення питань життєдіяльності району долучилися керівники районного управління житлово-комунального господарства та КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району».

Засідання розпочалося з розгляду питання підготовки житлового фонду Дніпровського району до початку опалювального сезону 2022-2023 рр. Інформацію з цього питання надали начальник районного управління житлово-комунального господарства Надія Косар та керівник КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду» Іван Красний. В своїх виступах доповідачі також розповіли про виконані роботи в електрощитових та теплопунктах житлових будинків.

Окрім того учасників наради поінформували щодо здійснення робіт з благоустрою прибудинкових територій: встановлення лав, завезення землі та піску, висадки дерев, прибирання автомобільних шин тощо.

Зі свого боку Павло Бабій відмітив, що в районі проведено перевірку всіх станцій технічного обслуговування (СТО), які здійснюють шиномантаж, щодо наявності заключених договорів на предмет вивезення старих автомобільних шин. Станції шиномонтажу, які були встановлені без дозвільних документів, було демонтовано. Робота з вивезення автопокришок з території району активно ведеться й надалі.

Окрім того представники Громадської ради піднімали питання повірки теплолічильників, проведення в будинках робіт із дезінфекції та дезінсекції, відновлення асфальтового покриття, облаштування безбар’єрного середовища тощо.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.