Головна  →  Новини  →  23 вересня 2022

Розпочато заміну вікон в будинку по вул. Микитенка, 25

Розпочато заміну вікон в будинку по вул. Микитенка, 25

Сьогодні спеціалісти КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду» замінили пошкоджену ділянку трубопроводу зовнішнього водовідведення опадів з покрівлі на бульв. Я. Гашека, 17.

Окрім того прочистили зливоприймачі та оглядові колодязі по вул. О. Дашкевича, 2. Роботи проведено для забезпечення належної роботи зливоприймальної мережі. Відмітимо, що для здійснення робіт було задіяно гідромонітори та спецтехніку.

Впродовж дня працівники районних ЖЕДів прибрали звалища великогабаритних відходів з прибудинкових територій за адресами: бульв. Перова, 9Б, 9В, 15, 15А, 15В, вул. Старосільська, 26, 52А, вул. Райдужна, 69.

Із самого ранку комунальники наводять лад на балансових територіях. Серед іншого, сьогодні вигребли опале листя, подрібнили гілля, здійснили санітарну обрізку кущів тощо.

Робота з наведення чистоти та порядку на прибудинкових територіях тау під’їздах житлових будинків триває й надалі.

Окрім цього сьогодні підрядною організацією розпочато заміну вікон в житловому будинку по вул. І. Микитенка, 25. Роботи здійснюються в рамках Програми соціального і економічного розвитку м. Києва та на виконання Розпорядження голови Дніпровської райдержадміністрації.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку