КМДА Київська міська державна адміністрація


14 жовтня 2022

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем захисників і захисниць України

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем захисників і захисниць України

14 жовтня Україна відзначає День захисників і захисниць, згадуючи всіх, хто в різні часи обороняв та боронить нині наш суверенітет і територіальну цілісність. Наша країна має унікальну історію воїнства. Кожна її сторінка сповнена звитягами різних поколінь оборонців рідної землі.

Сьогодні вшановуємо захисників і захисниць України – незламних сучасних героїв, які борються з російською військовою агресією, демонструючи всьому світові безпрецедентну мужність і самопожертву, і  вкотре доводячи, що українців нікому не вдасться зламати і перемогти!

Мужність, героїзм, самовідданість захисників України – неоціненні! Їх подвиги вписані кров’ю в літопис боротьби українців за незалежність. Ми ніколи не забудемо тих, хто заради нашої країни і нас віддав власне життя. Пам’ять про героїв залишиться у наших серцях назавжди і нагадуватиме нам про те, якою ціною дістається свобода.

Щира подяка і низький уклін всім, хто боронить нашу рідну неньку Україну! Захисники і захисниці України - ви наші янголи-охоронці! Ваша безмежна любов до рідної землі, готовність до самопожертви, доблесть та вірність військовій присязі, професіоналізм - це запорука нашої перемоги над підступним ворогом! Слава Україні! Героям слава!

Боролись! Боремось! Поборемо!

 

З повагою

Т.в.о. голови Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                 Павло Бабій



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.