Головна  →  Новини  →  20 листопада 2022

299 співробітників комунальних підприємств сьогодні продовжили прибирати район від наслідків снігопаду

299 співробітників комунальних підприємств сьогодні продовжили прибирати район від наслідків снігопаду

Недільного ранку комунальні служби району знову стали до прибирання наслідків снігопаду. Наразі  299 співробітників комунальних підприємств опікуються належним станом прибудинкових територіїй, міжквартальних та внутрішньоквартальних проїздів, вулично-дорожньої мережі району тощо. Також до робіт залучено 28 одиниць спецспецтехніки.

Мости та шляхопроводи, дороги та доріжки, підйоми та спуски, сходи та зупинки громадського транспорту, прибудинкові території та міжквартальні проїзди, доріжки у парках та скверах обробляють протиожеледеними засобами. Наразі використано 20,4 т солі та 58,5 т піщано-соляної суміші.

Нагадуємо, що відповідно до Правил благоустрою міста Києва, балансоутримувачі мають забезпечити належний санітарно-технічний стан прилеглої території та прибирати її від снігу та ожеледі.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку