Головна  →  Новини  →  21 грудня 2022

До вихованців районного Центру комплексної реабілітації завітав Святий Миколай

До вихованців районного Центру комплексної реабілітації завітав Святий Миколай

Особливо у важкі та темні часи важливо підтримувати один одного та дарувати позитивні, добрі та світлі емоції. Тому, незважаючи на надскладні часи, аби подарувати дітворі відчуття свята та дива, районні служби організовують та проводять різноформатні Новорічно-різдвяні заходи. От і сьогодні, як тільки з’явилась можливість, в районному Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю відбувся святковий захід до Дня Святого Миколая.

Фахівці Центру доклали максимум зусиль, аби створити святкову атмосферу, підготувавши діткам театральне дійство зі Святим Миколаєм та його добрими помічниками. Дітвора зустрічала Святого Миколая піснями, віршами, також проводились тематичні вікторини та ігри тощо. Окрім подарунків від Святого Миколая підопічні районного Центру отримали святкові презенти від Мальтійської служби допомоги в Україні та Благодійної організації «Благодійний фонд «Єднання спільноти».

На свято до підопічних Центру також завітали Урядова уповноважена з прав осіб з інвалідністю Тетяна Баранцова, представники Благодійної організації Мальтійської служби допомоги в Україні, керівники Управління соціального захисту населення Олександра Соя і відділу торгівлі та споживчого ринку Олена Шевченко. Гості привітали вихованців Центру з прийдешніми святами, побажали їм міцного здоров’я та мирного неба.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку