Головна  →  Новини  →  12 березня 2023

269 комунальників та 21 одиниця снігоприбиральної спецтехніки прибирають наслідки негоди

269 комунальників та 21 одиниця снігоприбиральної спецтехніки прибирають наслідки негоди

Сьогодні, із самого ранку, комунальні служби району оперативно розпочали протиожеледну обробку та прибирання снігу. До робіт залучено 269 комунальників та 21 одиниця снігоприбиральної спецтехніки.

Районні автодорівці продовжують прибирати балансові території від снігу. Особливу увагу зосереджено на зупинках громадського транспорту та пішохідних переходах. Зокрема, їх розчищають від снігу та накрижень, а також обробляють протиожеледними матеріалами.

Прибудинкові територій та двори прибирають 186 співвробітників КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду». Також прибирають зелені зони та оброблюють посипковими матеріалами фахівців районного зеленбуду.

Наразі використано 11,5 т посипкових реагентів.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку