КМДА Київська міська державна адміністрація


26 травня 2016

Національний молодіжний відеофестивал PLURAL+ UKRAINE

З нагоди 65 річчя Міжнародної організації з міграції (МОМ) у світі та 20 років роботи Представництва МОМ в Україні, МОМ запрошує молодь віком від 16 до 25 років взяти участь у національному молодіжному відеофестивалі PLURAL+ UKRAINE, який ставить за мету зацікавити молодь в Україні висловити власні думки й ідеї щодо міграції, розмаїття та соціальної інтеграції  в Україні шляхом створення коротких відео на ці теми. Підтримуючи і розповсюджуючи відео, створене молоддю, PLURAL+ визнає, що саме молодь має потужний вплив на позитивні соціальні зміни у світі, якому притаманні нетерпимість, культурне та релігійне протистояння.

Охочі взяти участь у відеофестивалі знайдуть всю необхідну інформацію на веб-сайті Представництва МОМ в Україні http://iom.org.ua/ua.

У разі виникнення додаткових запитань щодо фестивалю, звертайтеся до Анастасії Винниченко за тел. +38 044 568 50 15 або пишіть на електронну пошту [email protected].

Як встигнути на конкурс?

Комплекти документів, що містять заповнену та підписану форму заявки та DVD диск з відео, повинні бути надіслані поштою до 18:00 (за київським часом) у середу, 31 серпня 2016 року.

Хто може взяти участь?

Громадяни України віком від 16 до 25 років, які проживають в Україні та які тимчасово перебувають за кордоном, а також іноземні громадяни віком від 16 до 25 років, які на законних підставах перебувають в Україні.

Хто вибиратиме переможців?

Відбіркова комісія формуватиметься з представників МОМ та партнерських організацій. Кожна робота буде оцінена принаймні двома членами Відбіркової комісії. На основі цієї оцінки Відбіркова комісія обере переможців. Рішення Відбіркової комісії є остаточними і не підлягають перегляду.

Що отримають переможці?

Автори трьох найкращих відео отримають призи від Представництва МОМ в Україні та партнерських організацій, а також будуть запрошені відвідати концерт, присвячений 65-й річниці МОМ у світі та 20-й річниці роботи Представництва МОМ в Україні.

 

 

 

 

 

 

Anastasia Vynnychenko

Senior Project Specialist

International Organization for Migration (IOM),

Mission in Ukraine, Kyiv, 8 Mykhailivska str.

+380 44 568 50 15 (ext. 302)

www.iom.org.ua

За інформацією Міністерства молоді та спорту України

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.